300g hvedemel
2 tsk. bagepulver
3 sticks (á 26g) Chai Latte Karamel
80g koldt smør
2 æg
4 spsk. kærnemælk
Til pensling:
1 sammenpisket æg
Bland hvedemel, bagepulver og chaipulver i en skål.
Skær smørret ud i små tern og smuldr det i melblandingen. Brug evt. en håndmikser.
Pisk æg og kærnemælk sammen og bland det i dejen. Saml hurtigt dejen med hænderne eller en ske.
Del dejen i 10-12 stykker. Form forsigtigt hvert stykke til en “bolle” og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med sammenpisket æg.
Bag dine scones i ovnen ved 180 grader i ca. 12 minutter.
Nyd dem lune, evt. med en kop varm chai latte.
Hos Fredsted The tror vi på, at små øjeblikke af nydelse kan gøre en stor forskel. Denne opskrift er nem, hurtig og fyldt med den varme, krydrede smag, som kendetegner vores chai latte. Med få ingredienser kan du forvandle en almindelig dag til en hyggestund fyldt med duftende, nybagte scones og den bedste chai.