Historien om Fredsted

Den unge, driftige handelsmand Valdemar Fredsted blev tidligt fascineret af teens forunderlige verden og opdagede snart, at han også havde en god næse for tehandel. I 1917 grundlagde han derfor tehuset Fredsted i Magstræde i København, hvortil han fragtede te hjem til de tedrikkende danskere fra fremmede og eksotiske steder verden over.

Valdemar Fredsted havde stor respekt for gamle te-traditioner, men ønskede også at udfordre vanetænkningen og udforske teens mange muligheder. Han var derfor altid på udkig efter nye teer, nye blandinger og nye udtryk, der kunne friste og overraske danskernes smagsløg.

Det er denne ånd, der den dag i dag kendertegner Fredsted The – et evigt nærværende ønske om at udfordre smagsløgene med respekt for de gamle tetraditioner. Dette afspejles i Fredsted The´s brede sortiment, der spænder over klassiske rene teer i sort, grøn og hvid – til et væld af spændende blandinger og skønne urteteer.

Fredsted henter stadig te hjem fra hele verden og sætter en ære i at inspirere og friste danskerne med nye og spændende teblandinger.