Gulerodsmuffins

med krydret Chai Latte

35 minutter

4

Det skal du bruge

2 modne bananer
2 æg
2 spsk. kokosolie (smeltet)
1 tsk. vaniljeekstrakt/pulver
Saft fra ½ citron
½ dl mælk/plantedrik
125g mel (fx ½ hvedemel/½ fuldkornsmel)
50g havregryn
52g (2 sticks) Fredsted Instant Chai latte Krydret
1,5 tsk. bagepulver
¼ tsk salt
150g revet gulerod

Frosting:
Vaniljeskyr
Revet citronskal

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Mos bananerne i en skål og bland dem sammen med de øvrige “våde” ingredienser.
  3. Tilsæt mel, havregryn, chai latte pulver, bagepulver og salt og rør det i skålen.
  4. Vend derefter de revne gulerødder i.
  5. Smør dine muffinsforme med fedtstof og kom evt. lidt havregryn i bunden for en smule crunch.
  6. Fordel dejen i muffinsformene og bag dem i ca. 20-25 minutter.

Frosting:

  1. Smag lidt vaniljeskyr til med citronskal og fordel ovenpå dine muffins.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print