Vind med Fredsted The

Nu har du chancen for at vinde et helt års forbrug af produkter fra Fredsted The. Værdi 1.199,- kr. besvar spørgsmålet herunder – så er du med i lodtrækningen.

Er Fredsted et dansk eller et engelsk tehus?

Konkurrence-betingelser:

Der trækkes lod blandt de indsendte rigtige svar. Vinderen kontaktes pr. e-mail i uge 48 2022. Præmien kan ikke byttes til kontanter. 

Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen – deltagers samtykke

Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen, så vi kan trække en vinder og overbringe præmien. I dette tilfælde dit navn og e-mailadresse. Når du oplyser disse data i formularen, giver du The Whole Company, Fredsted samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Vi opbevarer disse data i konkurrenceperioden (fra uge 45 til uge 49 2022), så vi kan trække en vinder og kontakte vedkommende samt afsende præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Hvis du vinder en præmie, opbevarer vi dine persondata indtil en eventuel reklamationsret er overstået, da vi samtidig opbevarer oplysningen omkring din præmie. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de slettes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@twc.dk, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata som, du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte The Whole Company ved at sende en e-mail til info@twc.dk.