Spinatsalat med quinoa & hampefrø

Spinatsalat med quinoa & hampefrø

Antal

4 personer

Det skal du bruge

1 bk blandet salat – eks. Spinat og rucola 1 potte ærtespirer 250 g cherrytomater 1 fersken ½ agurk ½ rød peberfrugt 1 dl quinoa 2 dl vand 2 breve Fredsted økologisk Grøn te med citron 50 g hampefrø

Sådan gør du

Kog quinoaen efter posens anvisninger og tilsæt de 2 tebreve med 5 min tilbage af kogetiden – stil til side efter kogetid Imens skylles salaten og ærtespirerne og skæres i mindre stykker Cherrytomaterne halveres Fjern kernehuset fra agurken og skær i kvarte skiver Ferskenen skæres i tynde både Peberfrugten skæres i tynde strimler Rist hampefrøene på en tør varm pande indtil de har fået en svag gylden farve Bland ingredienserne sammen til en salat Quinoaen blandes med salaten og te vinaigretten Top med de ristede hampefrø

Produkter i denne opskrift

0