Skovbær macarons

Skovbær macarons

Antal:

Ca 25 stk

 

Det skal du bruge:

Macarons:

  • 90 g mandelmel
  • 150 g flormelis
  • 80 g æggehvide
  • 50 g sukker

 

Skovbær ganache

  • 80 g piskefløde
  • 160 g hvid chokolade
  • 3 breve Fredsted økologisk skovbær te

 

Fremgangsmåde:

Start med ganachen

  • Opvarm piskefløden sammen med tebrevene og lad fløden trække i 5 min.
  • Hak den hvide chokolade fint og hæld den varme fløde hen over chokoladen
  • Rør forsigtigt i blandingen til chokoladen smelter. Stil i køleskabet

 

Pisk æggehvider og sukkeret til marengs

  • Bland flormelis og mandelmel
  • Vend forsigtigt mandelblandingen i marengsen til en homogen masse
  • Fyld blandingen i en sprøjtepose med en rund tyl og sprøjt små runde cirkler på størrelse med en femkrone ca.
  • Lad dem tørre en halv times tid inden de bages i ovnen ved 160 grader i 10-12 min.

 

Pisk ganachen hurtigt og fyld på en sprøjtepose

  • Fyld halvdelen af bundene med ganache og læg den anden halvdel bundene over og stil på køl en halv times tid

Produkter i denne opskrift

0