Scones med æble & tranebær te

Scones med æble & tranebær te

Antal

12 stk

Det skal du bruge

400 g. hvedemel 1 knivspids salt 3 tsk bagepulver 2 spsk sukker 100 g. smør 2 æg 2 dl mælk 4 breve Fredsted urtete med æble & tranebær 1 tsk citronsaft 100 g tranebær

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° Opvarm mælken i en lille gryde og lad tebrevene trække i 5 min. Si melet op i en stor skål, og bland det med salt, bagepulver og sukker Skær smørret i tern, og smuldr det i melet med fingrene, så det ligner revet ost Pisk de våde ingredienser (æg, mælk og citronsaft) sammen i en anden skål. Lav en fordybning i melet, og hæld de våde ingredienser i. Ælt dejen sammen, til den er glat og smidig Læg dejen på et meldrysset bord, og pres den flad med hænderne til en 3-5 cm tyk dejplade. Udstik runde scones med en kageudstikker (du kan også bruge et almindeligt drikkeglas) Læg sconesene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter, til de er gyldne på overfladen

Produkter i denne opskrift

0