Pulled Pork med æble & tranebær urtete

Pulled Pork med æble & tranebær urtete

Antal

4-6 personer

Det skal du bruge

Ca. 1,5 kg nakkefilet 5 breve Fredsted Æble og tranebær urtete Appelsinskal af 2 ubehandlede appelsiner 1 tsk. stødt nellike 1 spsk. chilipulver 2 spsk. paprika 2 spsk. brun farin 1 spsk. salt 1 spsk. sort peber 1 tsk. cayennepeber 1 spsk. spidskommen

Sådan gør du

Hæld teen ud af tebrevene og bland sammen med alle krydderierne og appelsinskallen Gnid nakkefileten ind i rubben og pak ind i husholdningsfilm Stil på køl i ca. 12 timer 10-12 timer inden du skal spise, tændes ovnen på 110 grader og nakkefileten lægges i et fad midt i ovnen med et stykke stanniol over Efter 10-12 timer er kødet mørt nok til at blive trevlet fra hinanden med to gafler

Produkter i denne opskrift

0