Kanelsnegle med Chai te

Antal:

Ca. 12 stk.

Det skal du bruge:

  • 2,5 dl mælk
  • 50 g gær
  • 3 breve Fredsted Chai te
  • ½ tsk. salt
  • 50 g sukker
  • 100 blødt smør
  • 1 æg + 1 æg til pensling

Remonce:

  • 150 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 50 g brun farin
  • 1 spsk. kanel
  • 3 breve Fredsted Chai te

Fremgangsmåde:

  • Varm mælken op og bryg chai teen heri efter pakkens anvisning
  • Lad teen afkøle indtil den er fingerlun og rør gæren ud
  • Tilsæt sukker, salt og æg
  • Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt til sidst det bløde smør ind i dejen
  • Lad dejen hæve i 30 min.
  • Rør imens remoncen sammen
  • Hæld chai teen ud af brevene og bland sammen med de øvrige ingredienser
  • Rul dejen ud og fordel remoncen
  • Rul sammen til en pølse og skær sneglene i den ønskede tykkelse
  • Pensl sneglene med sammenpisket æg og stil til hævning i en halv time
  • Bages i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter

Tips:

Pynt evt. kanelsneglene med glasur