Earl Grey baguettes

Earl Grey baguettes

Antal

2-3 baguettes

Det skal du bruge

600 g hvedemel 300 g durummel 2 spsk. groft salt 8 g gær 7 dl. lunken vand 5 breve Fredsted Økologisk Earl Grey te 1 spsk. honning

Sådan gør du

Rør gæren ud i det lunkne vand Hæld teen ud af brevene og bland sammen med melet Bland de øvrige ingredienser og rør godt rundt i dejen Lad dejen hæve natten over i køleskabet i en stor skål, smurt med lidt olie Næste dag opvarmes ovnen til 260 grader (240 grader varmluft) med to bageplader, hvor den ene skal stå i bunden af ovnen Læg dejen på et meldrysset bord og del den i 2-3 stykker og form til aflange flutes Tag den øverste bageplade ud af ovnen og læg dejstykkerne på. Sæt brødene i ovnen og sænk temperaturen til 230 grader (200 grader ved varmluft) Hæld 1 dl. vand i den nederste bageplade Bag dine baguettes i øverste del af ovnen i ca. 25 min. Lad dem afkøle på en rist inden servering

Produkter i denne opskrift

0