Chai pandekager

Chai pandekager

Antal

ca. 20 stk.

Det skal du bruge

250 g hvedemel 3 æg 2 spsk. sukker ½-1 vaniljestang 1 knivspids salt 5 breve Fredsted chai te 1 tsk. bagepulver 5 dl mælk Smør til stegning

Sådan gør du

Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk mel, æg, sukker, salt og te-granulat sammen i en stor skål Mens du pisker tilsættes mælken lidt efter lidt, indtil dejen er glat – Lad den herefter hvile i ca. 30 min. Pisk dejen igennem igen, og bag dine pandekager på en pande med smeltet smør

Tip

For en lidt sprødere pandekagedej kan du erstatte en 1 dl af mælken med 1 dl øl, dette giver samtidig god smag Fintrevet citronskal eller blåbær kan også med fordel tilsættes dejen for en mere frugtagtig og frisk smag

Produkter i denne opskrift

0