Bananbrød med ingefær & citron urtete

Bananbrød med ingefær & citron urtete

Antal

1 brød

Det skal du bruge

3 modne bananer 100 g smeltet smør 2 spsk. græsk yoghurt 1 æg 155 g muscovadosukker 1 vaniljestang 4 breve Fredsted urtete med ingefær & citron 100 g mørk chokolade 100 g valnødder 130 g mel 1 tsk. natron ½ tsk. salt

Sådan gør du

Start med at tænd ovnen på 175 grader. Skræl og mos bananerne og bland sammen med æg, smeltet smør, græsk yoghurt, muscovadosukker, kornene fra vaniljestangen og den tørre te fra brevene Rør dernæst mel, natron og salt i dejen. Hak chokoladen og vend i dejen Fordel dejen i en aflang smurt brødform og bag brødet i ovnen i ca. 50 min. Lad brødet køle lidt af inden du vender det ud af formen Bananbrødet opbevares bedst i køleskabet, hvor det vil holde sig friskt i op til 3 dage

Produkter i denne opskrift

0