Job hos Fredsted The

Virksomheden

The Whole Company A/S er holdingselskab for en række af Danmarks mest kendte mærkevarer, og med Henrik Winther-Olsen som ejer er The Whole Company A/S 100% på danske hænder.

Virksomhedens mærkevarer har hver deres unikke egenskaber, men de har alle det til fælles, at de udgør et lidt sundere alternativ.

The Whole Company A/S har som målsætning at udvikle og producere produkter, der passer til de danske smagsløg. Næsten alle vores produkter bliver fremstillet på egne fabrikker og pakkerier. Vi har hovedsæde og produktion i Køge samt produktion i Vadum og Stege.

The Whole Company A/S producerer og markedsfører et bredt sortiment af unikke mærker:
Castus, Trope, Fredsted The, Toftkær, Heidelberg,  JemoPharm og VitaCare

Arbejdspladsen

The Whole Company A/S er en spændende arbejdsplads, hvor udvikling og forandring går hånd i hånd.

Vi er startet som en en-mands iværksættervirksomhed, og selvom vi er vokset meget siden da, er det vigtigt for os at bevare iværksætterånden og hele tiden fokusere på innovation og fremtidig vækst. Det betyder også, at vi har en hverdag, hvor der sker en masse, og hvor der ikke er to dage, der er ens. Men vi trods alt ikke en større virksomhed, end at vi alle stadig kender hinanden.

Vi har respekt for hinandens områder, deler viden og arbejder i samme retning, forbi vi har en fælles målsætning om at have kunden i centrum.

Alle medarbejdere er lige vigtige for, at vores mission lykkes, da en kæde ikke er stærkere end det svageste led.

Kunne du tænke dig at arbejde i The Whole Company A/S?

Så gå til oversigten over de ledige stillinger der er i øjeblikket: