Om Fredsted The
Historie
Økologi & Fairtrade
Job hos Fredsted The
Kontakt
Produkter
Brevte
Grøn te
Økologi
Celestial Seasonings
Frugtte
Urtete
Krydderte
Sort te
Instant
Chai latte
Skinny Chai Latte
Løs te
Urtete
Frugtte
Krydderte
Sort te
Grøn te
f by Fredsted
Posete
Frugtte
Urtete
Sort te
Grøn te
Økologi
Opskrifter
Morgenmad
Aftensmad
Desserter
Bagværk
Kolde drikke
Cocktails
Sæsonbestemt
Teens verden
Fra plante til kop
Te & trends
De forskellige slags te
Te-øjeblikke
Følg Fredsted The
Om Fredsted The
Historie
Økologi & Fairtrade
Job hos Fredsted The
Kontakt
Produkter
Brevte
Grøn te
Økologi
Celestial Seasonings
Frugtte
Urtete
Krydderte
Sort te
Instant
Chai latte
Skinny Chai Latte
Løs te
Urtete
Frugtte
Krydderte
Sort te
Grøn te
f by Fredsted
Posete
Frugtte
Urtete
Sort te
Grøn te
Økologi
Opskrifter
Morgenmad
Aftensmad
Desserter
Bagværk
Kolde drikke
Cocktails
Sæsonbestemt
Teens verden
Fra plante til kop
Te & trends
De forskellige slags te
Te-øjeblikke
Følg Fredsted The
Indiske kyllingelår til grillen med ”Tummy love” rub
Indiske kyllingelår til grillen med ”Tummy love” rub
DEL OPSKRIFTEN
Antal:
4 personer
Det skal du bruge:
Rub
3 poser
f.
by Fredsted ”Tummy love”
2 spsk. smagsneutral olie
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. spidskommen
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. kanel
2 tsk. salt
8 kyllingelår
Salat
3 spsk. nigellafrø (jomfruer i det grønne)
3 gulerødder
½ spidskål
100 g peanuts
4 spsk. olie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Saften fra en lime
Salt
Raita
2 dl Græsk yoghurt
Et bundt Mynte
½ Agurk
Saften fra en ½ lime
Salt og peber
Tilbehør
Naanbrød
Mangochutney
Fremgangsmåde:
Den tørre te fra posen blandes sammen med krydderierne
Kværn rub’en helt fin i en morter
Skyl lårene og dup dem tørre
Smør kyllingelårene med olie og gnid derefter kyllingelårene ind i rub’en
Sæt lårene på køl og lad lårene trække 1 til 2 timer inden stegning, gerne mere
Skræl gulerødderne og lav tynde strimler af dem
Snit spidskålen fint og vend kål og gulerødder sammen med olie, lime og krydderierne
Drys til sidst salaten med nigellafrø og peanuts
Grill lårene på grillens midte med låg i 25-30 min (eller steg dem i ovnen, hvis det regner ved 200 °C i 35-45 min)
Flæk agurken og fjern kernerne. Skær den i små skiver og bland den sammen med yoghurt, lime og smag til med salt og peber
Hak mynten fint og bland den i raitaen.
Serveres med mangochutney og naanbrød
Relaterede opskrifter
Hummus med ” Tummy Love”
Vietnamesisk svinekød med kålsalat og brune ris
Langtidsbraiseret ribbensteg med julete
Pulled Pork med æble & tranebær urtete
Temarinerede kyllingespyd
Aioli med ingefær & citron
Stegte tigerrejer med marinade af ingefær & citron
Koldrøget laks med urtecreme af ingefær & citron
Wokret med grøn te – citron
Langtidsstegt kylling med te-bouillon
Te-vinaigrette
Spinatsalat med quinoa & hampefrø
BBQ-Sauce med English Breakfast te
Previous
Next
Produkter i denne opskrift
Tummy love